V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Pripomoček za uravnavanje krvnega tlaka

Obsežne klinične raziskave so potrdile, da medicinski pripomoček Wellneo na varen način uravnava visok krvni tlak.  Naprava, ki uporablja DENS-terapijo (dinamična elektrostimulacija živcev), je namenjena pacientom s stabilno in nestabilno obliko povišanega krvnega tlaka. Naprava ima 2 programa in je enostavna za uporabo. Izboljšala bo vaše zdravje, fizično zmogljivost in kakovost življenja.

Pripomoček za uravnavanje krvnega tlaka
249,99 €
237,49 € Club 5*
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 11 62
Na zalogi pri dobavitelju - dobava daljša od dveh mesecev.
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Obsežne klinične raziskave so potrdile, da medicinski pripomoček Wellneo na varen način uravnava visok krvni tlak.  Naprava, ki uporablja DENS-terapijo (dinamična elektrostimulacija živcev), je namenjena pacientom s stabilno in nestabilno obliko povišanega krvnega tlaka. Naprava ima 2 programa in je enostavna za uporabo. Izboljšala bo vaše zdravje, fizično zmogljivost in kakovost življenja.

Preberite več
Podroben opis

Najboljši pripomoček za uravnavanje visokega krvnega tlaka

Pripomoček za uravnavanje krvnega tlaka Wellneo je medicinski pripomoček, ki varno in učinkovito uravnava visok krvni tlak. Pripomoček je namenjen pacientom s stabilno obliko povišanega krvnega tlaka. Uporablja se lahko kot dopolnilna terapija k zdravljenju z ali brez zdravil. Uporabljajo ga lahko tudi pacienti z nestabilno obliko povišanega krvnega tlaka, ki je posledica stresa ali vremenskih sprememb.

 • Stabilizirajte arterijski tlak na varen in učinkovit način.
 • Izboljšajte svoje zdravje, fizično zmogljivost in kakovost življenja.
 • Zmanjšajte tveganje za zaplete v primeru primarne hipertenzije.
Wellneo Carido

Kako deluje pripomoček za uravnavanje krvnega tlaka Wellneo?

DENS-terapija temelji na refleksih odzivih na draženje receptorjev v koži. To pomeni, da impulzi električnega toka, ki jih proizvaja naprava stimulirajo refleksogene cone. Nekatere od teh biološko aktivnih con najdemo na območju zapestja. Zato napravo namestimo na notranjo stran podlakti. Namestimo jo lahko tudi na gleženj. Naprava ima 2 samodejna načina delovanja, ki sta enostavna za uporabo in zmanjšata povišan krvni tlak na varen in učinkovit način.

Wellneo Carido

Postopek

Ena terapija s pripomočkom za uravnavanje krvnega tlaka Wellneo traja zgolj 6–8 minut. Priporočamo vam, da terapijo izvajate od 1-krat do 2-krat dnevno v obdobju 10–15 dni. Ciklus terapij ponovite vsakih 10–15 dni. Terapijo lahko izvajate na zapestju ali gležnju. Mesto namestitve je odvisno od posameznikovega odziva na terapijo.

 1. Namestite napravo in jo vklopite
 2. Izberite program.
 3. Izvedite postopek.

Redna uporaba pripomočka bo normalizirala žilne stene in izboljšala mikrocirkulacijo ter širjenje kapilar.

 • 1
  Wellneo Carido
 • 2
  Wellneo Carido
 • 3
  Wellneo Carido

Podprto z obsežnimi kliničnimi raziskavami

Delovanje naprave, ki jo napajajo baterije, temelji na dinamični elektrostimulaciji živcev, ki jo imenujemo DENS-terapija. DENS-terapija s pripomočkom za uravnavanje krvnega tlaka Wellneo je bila razvita na podlagi obsežnih kliničnih raziskav, ki so jih izvedli v več kot 200 kliničnih in raziskovalnih središčih v Rusiji in drugih državah. Med terapijo naprava proizvaja električne impulze, ki spominjajo na naravna električne signale v našem telesu. Ti impulzi vplivajo na osrednji sistem, ki upravlja srčno-žilni sistem.

Wellneo Carido

Vzemite zdravje v svoje roke

Zvišan krvni tlak je eden največjih izzivov za javno zdravje po vsem svetu. Srčno-žilne bolezni so najpogostejši vzrok zdravljenja v Evropi in so povzročitelj skoraj tretjine smrti. Zvišan krvni tlak je stanje, ki ga ni mogoče pozdraviti in vas zato spremlja do konca življenja.

Pripomoček Wellneo Cardio pa vam pomaga, da kjerkoli in kadarkoli na varen ter učinkovit način zdravite in uravnate svoj krvni tlak.

Wellneo Carido
Dodatne informacije

-          Dimenzija (max): 120 x 110 x 110 mm.

-          Teža (max): 0,3 kg

-          Vhodni tok ne presega 200 mA.

-          Napajalna napetost elektrostimulatorja: 3 ± 0,6 V.

-          Vir energije: baterija tipa AA LR6, 2 kosa, napetost: 1,5 V.

Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Varni in ugodni nakupi 24 ur na dan!