V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Klikni & prevzemi - naročite preko spleta in prevzemite svoj paket BREZPLAČNO

Klikni & prevzemi

Klikni & prevzemi je storitev, ki vam omogoča, da izdelke naročite preko spleta in jih nato prevzamete v vam najbližji poslovalnici.

Kako kupim izdelek preko spleta in ga prevzamem v poslovalnici?

Vsi izdelki imajo možnost storitve Klikni & prevzemi. Razpoložljivost zaloge po poslovalnicah je označena v tabeli. Poslovalnice, označene z zeleno kljukico, imajo izdelek na zalogi. Pri poslovalnicah, označenih z oranžno piko, pa je potrebno na dostavo izdelka počakati. Okviren datum dostave je 4-7 delovnih dni.

Ko ste se odločili, v kateri poslovalnici želite izdelek prevzeti, lahko nadaljujete z nakupovanjem ali pa nadaljujete na plačilo. V košarici boste izdelke, ki ste jih izbrali za prevzem v trgovini, videli ločeno.

 •  

  Sledite tem preprostim korakom

 • 1.

  Najdite in si oglejte izdelek

 • 2.

  Izberite možnost Klikni & prevzemi

 • 3.

  Plačajte preko spleta - prevzemite BREZPLAČNO v poslovalnici

Kako poteka prevzem izdelka?

Po tem, ko boste opravili naročilo, vam bomo poslali potrditveni e-mail. Ko bo vaš izdelek pripravljen za prevzem, boste prejeli klic iz izbrane poslovalnice.

Za prevzem izdelka boste potrebovali kopijo potrdila naročila, ta pa je lahko v elektronski ali natisnjeni različici. Preverili bomo podatke in vam vaš izdelek izročili brez dodatnih stroškov.

Kdaj bodo moji izdelki prispeli v poslovalnico?

Ko bo vaše naročilo pripravljeno na prevzem, boste prejeli klic iz izbrane poslovalnice. Če so izdelki v poslovalnici na zalogi (zelena kljukica), je prevzem možen že isti dan po oddaji naročila. Če izdelka ni na zalogi (oranžna pika) pa je dobavni rok 4-7 delovnih dni. O točnem datumu prevzema vas bo obvestila poslovalnica, kjer boste izdelke prevzeli.

Imate vprašanje? Preverite, če je odgovor med pogosto zastavljenimi vprašanji.