V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Ostali športi

1–10 od 22

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Zimske športne radosti

  Zimske športne radosti

  Ostrejše vremenske razmere pozimi nas pogosto priklenejo v udobje toplega doma, tam pa kaj hitro izgubimo kakršnokoli voljo do rekreacije. A temu ne bi smelo biti tako, saj nam zima ponuja tudi obilo priložnosti, da se rekreiramo na drugačen način, kot sicer. Poleg koristnosti svežega zraka in razgibavanja so to pogosto zelo družabni športi.

  Preberi več 
 • Prihaja jesen - kakšno vadbo izbrati?

  Prihaja jesen - kakšno vadbo izbrati?

  Tople poletne temperature so nas letos precej hitro zapustile. Oktobrska jutra so že zelo hladna, večkrat nas preseneti dež in tudi dnevi so veliko krajši, kot so bili. Da se boste lažje odločili za kakšno jesensko športno aktivnost, smo vam pripravili nekaj predlogov.

  Preberi več 
 • Telovadba za smučarje

  Telovadba za smučarje

  Na zasneženih progah boste resnično uživali, če boste za aktivnosti tudi dobro telesno pripravljeni. Le tako boste brez težav držali korak z drugimi, ne da bi vam že na začetku proge zmanjkalo sape. Poskusite - presenečeni boste nad rezultati.

  Preberi več 
 • Hoja za kondicijo

  Hoja za kondicijo

  Danes povprečen človek v razvitem svetu prehodi največ do 700 metrov razdalje dnevno- dejstvo je, da so naše noge nadomestila motorna vozila. Bodite pametni in začnite skrbeti za svoje zdravje kot tudi kondicijo ter pričnite uporabljati svoje noge!

  Preberi več 
 • Tek na smučeh

  Tek na smučeh

  Pokrajinske in vremenske značilnosti v Skandinaviji so vplivale na nastanek in razvoj ene izmed najbolj popularnih in uporabnih rekreativnih športnih aktivnosti v zimskem času - teku na smučeh. Hkrati se lahko pohvalimo, da imamo bogato zgodovino na tem področju tudi Slovenci, saj je o Bloških smučarjih pisal že Janez Vajkard Valvazor.

  Preberi več 
 • Pripravite svoje telo na smučarsko sezono

  Pripravite svoje telo na smučarsko sezono

  Redna vadba je najboljša priprava na bližajoče se aktivnosti na snegu in ledu. Predstavlja osnovo, ki jo lahko učinkovito nadgradimo, tako da glede na specifiko športne panoge vključimo še tiste vsebine, ki omogočajo še bolj varno in učinkovito aktivnost ob kar največjem izkoristku časa na snegu. Ker se bo zgodnja smučarska sezona začela že kmalu, je sedaj ravno pravi čas za to. Še to, za to specialno pripravo, kot pripomoček potrebujete le ročaja ali dva

  Preberi več 
 • Namizni tenis za začetnike

  Namizni tenis za začetnike

  Zagotovo ste že kdaj slišali za šport, ki ga imenujemo namizni tenis oziroma ping-pong. Če vas je igra navdušila in si jo želite spoznati podrobneje, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj zanimivih podatkov in nasvetov, ki vam bodo olajšali prvi stik z igro in vas popeljali v zabavni svet namiznega tenisa.

  Preberi več 
 • Poznate vse priložnosti za nogomet?

  Poznate vse priložnosti za nogomet?

  Ste navdušeni nad nogometom? Ne glede na to, ali se ga lotevate pred televizijo s pločevinko ledeno hladnega piva ali pa na bližnjem nogometnem igrišču v družbi prijateljev – tega nadvse priljubljenega športa se preprosto ne morete naveličati.

  Preberi več 
 • Nogometno veselje za vso družino

  Nogometno veselje za vso družino

  Nogomet, najpomembnejša postranska stvar na svetu, ni le izjemno priljubljena igra, pač pa tudi odlična priložnost za rekreacijo. Če ste se doslej te igre lotevali v krogu prijateljev, morda sploh niste pomislili, da je igra nadvse primerna tudi za družino.

  Preberi več 
 • Boks – idealna vadba v paru

  Boks – idealna vadba v paru

  Že dalj časa iščete šport, ki bi se ga lahko lotili v paru? Boks je zabaven, drugačen, intenziven in prinaša izjemne rezultate – preizkusite še sami!

  Preberi več 

1–10 od 22

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3