V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

RUMENI PETEK KLIČE!

RUMENI PETEK KLIČE!
Oglasite se in prihranite do -70%.

Oglasite se in prihranite do -70%.

 
[banner_timer]
 

Osnovna enota EMS Toner

Na voljo v poslovalnicah
Photo
Video

Osnovna enota EMS Toner je glavni del in vir tehnologije elektro stimulacije mišic, ki se uporablja na blazinicah EMS Toner, ki jih namestimo na različne dele telesa z namenom oblikovanja ali stimulacije mišic. Komplet vključuje osnovno enoto z USB kablom za polnjenje in daljinski upravljalnik. Je snemljiva, zato jo lahko enostavno namestite na vse blazinice v naši ponudbi.

Osnovna enota EMS Toner
24,99 €
23,74 € Club 5*
Izberite možnost
Ta izdelek je na voljo samo v poslovalnicah. Za naročilo nam pišite na: spletnanarocila@studio-moderna.com
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Osnovna enota EMS Toner je glavni del in vir tehnologije elektro stimulacije mišic, ki se uporablja na blazinicah EMS Toner, ki jih namestimo na različne dele telesa z namenom oblikovanja ali stimulacije mišic. Komplet vključuje osnovno enoto z USB kablom za polnjenje in daljinski upravljalnik. Je snemljiva, zato jo lahko enostavno namestite na vse blazinice v naši ponudbi.

Preberite več
Podroben opis

Izboljšajte svoj videz in oblikujte svoje telo

Pridružite se milijonom ljudi, ki uživajo v prednostih tehnologije elektro stimulacije mišic. Osnovna enota EMS Toner, ki deluje na podlagi dobro raziskane tehnologije EMS, se lahko uporablja kot dopolnilo ali občasna nadomestitev telesne aktivnosti. Je obvezen pripomoček za vsakogar, ki želi izboljšati svoj videz in oblikovati svoje telo.

Wellneo EMS Toner Main Unit

Učvrstite mišice s tehnologijo EMS

Osnovna enota EMS Toner je glavni del in vir tehnologije elektro stimulacije mišic, ki se uporablja na blazinicah EMS Toner, ki jih namestimo na različne dele telesa z namenom oblikovanja ali stimulacije mišic. Omogoča, da univerzalna blazinica EMS Toner in komplet za celo telo EMS Toner sploh lahko delujeta. Uporabite jo lahko tudi skupaj z osnovnim kompletom EMS Toner, kar vam bo omogočilo, da bosta lahko dve osebi hkrati uporabljali različne blaznice.

V kompletu boste prejeli:

 • Odstranljivo osnovno enoto z USB kablom.
 • Daljinski upravljalnik (baterija CR 2032 vključena) za priročno upravljanje.
Wellneo EMS Toner Main Unit

Skrivnost EMS tehnologije

EMS ali elektro stimulacija mišic je neinvazivna metoda za krepitev in regeneracijo mišic brez zdravil. Z nizkovoltno stimulacijo cilja na motorične živce, z namenom povzročitve krčenja mišice. Ker je bilo ugotovljeno, da je krčenje in sproščanje mišic učinkovito pri zdravljenju različnih stanj, se tehnologija elektro stimulacije mišic pogosto uporablja v bolnišnicah in športnih klinikah pri poškodbah mišic.

Zahvaljujoč opaznemu učinku na oblikovanje mišic pa je zelo priljubljena tudi med običajnimi uporabniki. 

Wellneo EMS Toner Main Unit

Kako deluje?

Osnovna enota EMS Toner vključuje: osnovno krmilno enoto, daljinski upravljalnik in USB kabel. Za stimulacijo mišic se impulzi pošiljajo iz glavne enota na elektrode, ki se nahajajo na blazinicah. 15 stopenj intenzivnosti vam omogoča, da si uporabo vsakokrat prilagodite, daljinski upravljalnik pa bo olajšal upravljanje pripomočka, še posebej ko boste uporabljali blazinice na težje dostopnih mestih (zadnjica/blazinica za boke ali univerzalna blazinica).

Wellneo EMS Toner Main Unit
Wellneo EMS Toner Main Unit

Različni načini delovanja, različne prednosti

Osnovna enota EMS Toner ponuja 2 načina delovanja, ki trajata 25 minut in imata različne prednosti.

 1. Poskusite način za oblikovanje mišic za treniranje oslabljenih mišic, ki bodo postale bolj čvrste in lepše oblikovane. 
 2. Preklopite na masažni način, ko potrebujete razvajanje in zmanjšajte utrujenost in togost mišic. 
Wellneo EMS Toner Main Unit
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star