V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Oblikovanje telesa

11–20 od 28

 • Raven trebuh do poletja

  Raven trebuh do poletja

  Pomlad se je končno prebudila in že čez nekaj kratkih tednov bo napočil čas, da spet pokažemo svoja telesa na plaži. Mi smo pripravljeni, da spet pridobimo raven trebuh do poletja – pa vi?

  Preberi več 
 • 11 enkratnih vrst hrane, ki zmanjšajo napihnjenost vašega trebuha

  11 enkratnih vrst hrane, ki zmanjšajo napihnjenost vašega trebuha

  Se danes počutite malce napihnjeni? No, to se dogaja vsem ... In čeprav je napihnjen trebuh lahko včasih znamenje resnejših zdravstvenih težav, pa je najpogosteje le posledica napačnih prehranskih odločitev, zaradi katerih se počutimo nekoliko bolj obilne, kot v resnici smo. Katero hrano bi si torej morali privoščiti, da zmanjšate napihnjenost trebuha?

  Preberi več 
 • 7 stvari, ki bi jih morali početi zdaj, da boste do poletja v dobri formi

  7 stvari, ki bi jih morali početi zdaj, da boste do poletja v dobri formi

  Vam že kaj diši? Po poletju, seveda. Vse bližje je in prepričani smo, da ste tudi vi tako navdušeni kot mi! Ali ste vedeli, da morate za popolno postavo v poletnih mesecih poskrbeti že zdaj?

  Tu je 7 stvari, ki bi jih morali početi prav zdaj, da boste do poletja v dobri formi...

  Preberi več 
 • Novi načini skupinske vadbe, ki vam bodo pomagali do popolne postave

  Novi načini skupinske vadbe, ki vam bodo pomagali do popolne postave

  Telovadba in redno telesno gibanje je zelo pomembno za vsakega človeka. Kljub temu, da se tega verjetno zaveda večina izmed vas, pa je najbrž odveč poudariti, da je le redko kdo popolnoma zadovoljen s tem, koliko ur v resnici nameni telesni aktivnosti. Različnih razlogov za to je veliko. Včasih se nam preprosto ne ljubi, ponavadi pa razlog tiči v tem, da med telovadbo ne uživamo.

  Preberi več 
 • Nasveti za odličen trening

  Nasveti za odličen trening

  Če želite opraviti dober trening, se najprej oblečete v športna oblačila, pričnete z rahlim ogrevanjem in se nato lotite resnejše vadbe. A zakaj se pri njej ne počutite vedno enako dobro? Ste naredili kaj narobe? Preverite, katerih petih stvari ne smete početi pred pričetkom vadbe. Nikoli! Razen seveda, če želite tvegati slabo počutje ali celo poškodbo, kar pa gotovo ni vaš cilj.

  Preberi več 
 • Utrditev trebušnih mišic

  Utrditev trebušnih mišic

  Dolga leta se je za krepitev trebušnih mišic uporabljalo trebušnjake, ki se zdijo marsikomu precej naporni in jih zato niti ne mara. Nove vaje, ki jim pravimo »plankanje« in predvidevajo različne vaje v položaju »deske«, pa prinašajo izjemno učinkovite nove načine vadbe, ki se zdijo na pogled kar nekoliko statični, vendar zahtevajo od mišic velik napor in tako omogočajo izjemne rezultate. Z njimi je tudi 5 minut na dan dovolj, da si utrdimo trebušne mišice.

  Preberi več 
 • Vadba in sodoben način prehrane

  Vadba in sodoben način prehrane

  Če radi živite zdravo, potem vam lahko prehranjevanje v restavracijah povzroča precej težav. Zlasti, če nimate izbire glede tega, v katero restavracijo želite, ker so vas na večerjo povabili drugi. Kaj naročiti, da boste v telo vnesli vse, kar potrebuje po vadbi? Kako najbolje uskladiti vadbo in prehranjevanje v restavraciji?

  Preberi več 
 • Kaj vaš videz pravi o vašem zdravju?

  Kaj vaš videz pravi o vašem zdravju?

  Videz vaše kože izjemno natančno priča o zdravju vašega celotnega telesa – nenazadnje je zdravje predpogoj za sijoč in mladosten videz. Če opažate, da imate nesijočo polt, da se vam pojavljajo na obrazu gube, da se koža lušči, vse to pa spremljajo morda še suhi in razcepljeni lasje ter krhki nohti, potem se gotovo ne gre hudovati nad tem, da imate težave zaradi »neznanega« ali »krivičnega« razloga – raje se zamislite.

  Telo vam preko kože, ki je naš največji organ, sporoča, da nekaj ne počnete prav. Sprva vas opomni tu in tam, nato bolj opazno, in če še vedno ne ukrepate, se pojavi bolezen. Torej velja koži in simptomom, ki vam jih posreduje, prisluhniti ter pravočasno ukrepati. Za vaše zdravje gre! 

  Preberi več 
 • Ostanite v formi tudi ob številnih obveznostih

  Ostanite v formi tudi ob številnih obveznostih

  Tempo modernega življenja je včasih zaradi številnih obveznostih lahko zelo naporen. Nikar pa se zaradi tega ne odpovejte aktivnemu življenju – pomagajte si s spodnjimi preprostimi nasveti!

  Preberi več 
 • Kako se uspešno držati novoletnih zaobljub

  Kako se uspešno držati novoletnih zaobljub

  Prvi dnevi novega leta so že za nami, z njimi pa tudi prve novoletne zaobljube. Se jih – vsaj zaenkrat – še vedno držite?

  Preberi več 

11–20 od 28