V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vsak dan razkrijemo novo ponudbo, ki velja le 24 ur!

ADVENTNI KOLEDAR 2018

Do razkritja nove ponudbe le še:
[banner_timer]
 

Nutribullet RX Delimano

Neverjeten motor ekstraktorja Nutribullet RX s 1700 W moči se ponaša s kar 2,3 konjskimi močmi za popolno ekstrakcijo hranilnih snovi. Vse sestavine zmelje tako, da jih najenostavneje prebavite in telesu zagotovi nujno potrebne vitamine in hranilne snovi. Z njim boste pripravili napitke Nutriblast za vso družino ter okusne tople juhe, ki vas bodo prijetno pogrele. Prostornina: 0,9 L in 1,3 L.

Nutribullet RX Delimano
249,90 €
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 11 62
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Neverjeten motor ekstraktorja Nutribullet RX s 1700 W moči se ponaša s kar 2,3 konjskimi močmi za popolno ekstrakcijo hranilnih snovi. Vse sestavine zmelje tako, da jih najenostavneje prebavite in telesu zagotovi nujno potrebne vitamine in hranilne snovi. Z njim boste pripravili napitke Nutriblast za vso družino ter okusne tople juhe, ki vas bodo prijetno pogrele. Prostornina: 0,9 L in 1,3 L.

Preberite več
Podroben opis

Povzdignite Nutribullet ekstrakcijo na višjo raven!

Izjemna ekstrakcijska tehnologija spremeni vlaknasto sadje, zelenjavo, oreščke, semena in stročnice v izjemno zdrave napitke ... in juhe!

 • motorna enota s kar 2,3 konjske moči (1700 W) - gre za najmočnejši Nutribullet doslej
 • kar 30.000 vrtljajev/minuto
 • 7-minutni cikel segrevanja juhe
 • 1 vrč za pripravo juhe z 2-delnim pokrovom
 • 1 visok kozarec z 1 pokrovom za lažje serviranje
 • 1 nizek kozarec z 1 nastavkom za udobno pitje + pokrov za ohranjanje svežine
 • vsebuje: Rezilo za ekstrakcijo, odstranjevalec rezila + priročnik za uporabo 

Vrhunska hranila za vas prav vsak dan

Podobno kot prejšnji modeli ekstraktorja Nutribullet tudi Nutribullet Rx uporablja svojo izjemno ekstrakcijsko tehnologijo, da spreminja vlaknasto sadje, zelenjavo, oreščke, semena in stročnice v izjemno zdrave napitke »EXTRA NUTRIBLAST«, ki bodo postali del vsakdana za vas in vašo družino.

 • Cele kose sadja in zelenjave lahko spremenite v hranil polne sokove.
 • Zmeljite lupino, semena in peclje v popolnoma gladko teksturo.
 • Brez neprijetnih kosov sadne kaše ali drugih sestavin.
 • Zagotovljena doza vitaminov in mineralov za odličen začetek dneva.

Povzdignite napitke Nutriblast na višjo raven: raven RX

Nutribullet Rx se ponaša z edinstveno močjo, kar 2,3 konjske moči (motor s 1700 W), zato je najmočnejši Nutribullet doslej. Z njegovimi posebnimi nastavki pa vam je sedaj na voljo še širši nabor različnih možnosti.

Rezilo za ekstrakcijo: Močno rezilo, ki se privije, ustreza vsem kozarcem Nutribullet Rx, cele kose sadja in zelenjave pa je sposobno zmešati v tekočino, brez odstranjevanja vlaknin ali drugih hranil.

 • Vrč za pripravo juhe z 2-delnim pokrovom: Funkcija za pripravo juhe s pokrovom z odprtinami omogoča toploti in pritisku, da se med procesom priprave juhe odvajata, dulec vrča pa omogoča enostavno nalivanje juhe v servirne krožnike.
 • 1,3 l visok kozarec: Popoln za pripravo zelo velikih ali več napitkov Nutriblast Rx!
 • 0,9 l nizek kozarec: Priročna velikost kozarca za posamezne porcije.
 • Pokrov za ohranjanje svežine: Pokrov se lahko privije na nizek in visok kozarec, napitke Nutriblast Rx pa ohranja sveže med shranjevanjem ali prenašanjem.
 • Pokrov za udobno pitje: Pokrov se lahko privije na nizek in visok kozarec ter omogoča enostavno pitje.

Revolucionaren osnovni del z visokim navorom, ki omogoča upravljanje brez dotika

Osnovni del z visokim navorom in močjo 2,3 konjske moči omogoča pripravo najbolj gladkih in najbolj hranljivih zelenjavnih in sadnih napitkov doslej! Deluje s pomočjo revolucionarne tehnologije SMART, ki omogoča upravljanje brez dotika. Osnovni del začne delovati avtomatsko ter zmeša vaš napitek v času in s hitrostjo, ki omogočata dostavo optimalne hranilne vrednosti.

Vroče, izjemno hranljive juhe in napitki

Z enim samim pritiskom na gumb na osnovni motorni enoti Nutribullet RX, aktivira funkcijo za pripravo juhe, 7-minutni grelni ciklus, ki ustvari sveže, vroče in hranil polne juhe ter napitke.

Programirani vrtljaji za popolno natančnost

Nutribullet Rx je programiran tako, da začne delovati pri točno pravih vrtljajih na minuto in da se ustavi pri točno pravih intervalih, kjer vztraja točno pravi čas. 

Povsem nova funkcija segrevanja za čudovite družinske obroke

Novi RX ima tudi povsem novo funkcijo segrevanja, s pomočjo katere boste ustvarili tople, slastne, hranil polne juhe in omake Nutriblast, ki bodo navdušile vašo družino. Kaj še čakate?

Investirajte v svoje dobro zdravje in prehrano še danes!

Dodatne informacije

*posodic za mešanje NE uporabljajte za pripravo juh ali omak Nutriblast. Za pripravo juhe vedno uporabljajte le vrč za pripravo juhe z 2-delnim pokrovom. Pred uporabo preberite vsa varnostna opozorila!

NUTRIBLAST RX EKSTRAKCIJA

V posodico dodajte sestavine do oznake MAX.

 1. Do oznake MAX dodajte še izbrano tekočino. Nato na posodico v smeri urinega kazalca privijte rezilo za ekstrakcijo. Z roko ga dobro pričvrstite in se prepričajte, da dobro tesni.
 2. Napajalni kabel vključite v električno vtičnico. Pritisnite na gumb za vklop, ki je lociran na levi strani naprave Nutribullet RX. Naprava se bo vključila, gumb za vklop se bo obarval MODRO.  Zdaj na motorno enoto postavite posodico z rezilom obrnjeno navzdol. To bo aktiviralo funkcijo PAMETNE tehnologije Nutribullet RX, gumb »G« lociran na sprednji strani naprave bo zasvetil ZELENO s čimer se bo pričel 1-minutni cikel ekstrakcije.
 3. Ko se cikel zaključi in se zelena lučka ugasne, napravo izklopite s pritiskom na stranski gumb za vklop. Modra lučka bo prenehala svetiti, kar označuje, da je naprava izklopljena.

 

Opomba: Posodico lahko preprosto odstranite z naprave  kadarkoli med mešalnim ciklom, tako da le-to privzdignete z motorne enote. Če pa je potrebno več ekstrakcije, posodico odstranite z motorne enote, počakajte 15 sekund in jo nato vrnite nazaj na motorno enoto, da zaženete naslednji cikel PAMETNE tehnologije. Ne ponovite več kot 3 zaporedne cikle s 15-sekundnim premorom.

Če pritisnete na zelen gumb »G« 2 sekundi in se zelena luč obarva RDEČE, ste preklopili na načinza pripravo juhe Nutriblast. Da izključite ta način, preprosto odstranite posodico z motorne enote ali pritisnite na gumb za izklop ob strani naprave. Ko ste posodico odstranili z motorne enote, se bo izključila le lučka gumba G. Ko pritisnete še na gumb za izklop se bo izključila tudi modra lučka in rezila se bodo prenehala vrteti.  Po prenehanju uporabe Gumb za vklop/izklop vedno nastavite v položaj ''off'' .

NAPRAVO NUTRIBULLET LAHKO KADARKOLI MED DELOVANJEM CIKLA (delovanje cikla nakazuje zeleno obarvan gumb G) IZKLOPIE. TO STORITE TAKO, DA PRITISNETE NA GUMB ZA IZKLOP OB STRANI NAPRAVE ALI PA SAMO ODSTRANITE POSODICO Z MOTORNE ENOTE.

 

NAČIN ZA PRIPRAVO JUHE NUTRIBLAST – ekstrakcija ter segrevanje

 1. Rezilo za ekstrakcijo privijte na jušni vrč
 2. V vrč dodajte sestavine in nanj nato previdno pritrdite dvodelni ventilirani pokrov.
 3. Napajalni kabel vključite v električno vtičnico. Pritisnite gumb za vklop, lociran na levi strani naprave Nutribullet RX. Naprava se bo vključila. Zdaj na motorno enoto pritrdite vrč z rezilom obrnjenega navzdol. To bo aktiviralo funkcijo PAMETNE tehnologije Nutribullet RX, gumb »G« lociran na sprednji strani naprave bo zasvetil ZELENO.
 4. Pritisnite na zeleno obarvan gumb G in držite 2 sekundi, da se gumb obarva RDEČE. To označuje, da se je vklopil način za pripravo juhe Nutriblast. Enota bo v tem načinu delovala približno 7 minut preden se bo samodejno izklopila. V tem časovnem ciklu se bodo sestavine znotraj vrča segrele do 70°C. Način za pripravo juh Nutriblast je programiran tako, da se med 7-minutnim ciklom dvakrat upočasni, in s tem sestavinam omogoči, da se usedejo, kar izboljša proces obdelave. To je normalno.

 

Načina za juho Nutriblast ne ponavljajte za isto vročo juho! Če je pripravljeno juho potrebno bolj segreti, jo prelijte v posodico varno za uporabo v mikrovlakni pečici in nadaljujte s segrevanjem do želene temperature.  Za pripravo nove juhe, izpraznite vrč vseh sestavin preostalih v vrču in dodajte nove sestavine. Pred ponovnim zagonom načina za pripravo juhe Nutriblast počakajte 1 minuto in šele nato postavite vrč nazaj na motorno enoto in pričnite nov cikel PAMETNE tehnologije. Ne ponovite več kot 2 zaporedna cikla z 1-minutnim premorom v načinu za pripravo juhe Nutriblast. Po dveh zaporednih ciklih počakajte 30-60 minut, da se motorna enota Nutribullet RX in pripomočki za ohladijo. Po prenehanju uporabe gumb za vklop/izklop vedno nastavite v položaj ''off''.

 

NAPRAVO NUTRIBULLET RX LAHKO KADARKOLI MED DELOVANJEM CIKLA ZA PRIPRAVO JUHE NUTRIBLAST (delovanje cikla nakazuje rdeče obarvan gumb G) IZKLOPIE. TO STORITE TAKO, DA PRITISNETE NA GUMB ZA IZKLOP OB STRANI NAPRAVE ALI PA SAMO ODSTRANITE JUŠNI VRČ Z MOTORNE ENOTE.

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Dodatne funkcije 0,9 L cup; 1,3 L oversized cup; Comfort Lip Ring; Souperblast Pitcher
Mere 40 x 40 x 35,5 cm
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (American Express)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico American Express. V tem primeru vam nudimo plačilo od 2 do 6 obrokov.

Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star