V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Meditacija in pilates

1–10 od 19

Stran:
 1. 1
 2. 2
 • Joga - nadzor telesa in uma

  Joga - nadzor telesa in uma

  Za jogo je slišal že vsak. Iz daljnega vzhoda je počasi pronicala v vrvež zahodnega sveta ter povzročila svojevrsten fenomen. V nasprotju z mnogimi »trendnimi« različicami rekreacije, ki jih prvi začnejo prakticirati slavni, nato pa še vsi ostali, je joga ostala. Razlog za njen obstoj in vedno širšo priljubljenost je v tem, da je joga veliko več kot samo trening pri katerem spotite telo in pretegnete mišice.

  Preberi več 
 • Osnovni program vadbe pilatesa

  Osnovni program vadbe pilatesa

  Poskusite z vadbo pilatesa in presenečeni boste nad spremembami na svojemu telesu. Poleg počutja boste učinkovito učvrstili svoje lenobne mišice in poskrbeli za gibljivost ter izoblikovanost svojega telesa.

  Preberi več 
 • Pilates, danes najbolj priznana tehnika vadbe in utrjevanja telesa!

  Pilates, danes najbolj priznana tehnika vadbe in utrjevanja telesa!

  Zaradi nepravilnega prehranjevanja in predvsem neprimernega načina življenja je dandanes vse več ljudi s problemi telesne konstitucije in predvsem telesne mase. Te nepravilnosti so nas pripeljale do točke, ko moramo nujno poskrbeti za svoje fizično in posledično tudi psihično zdravje.

  Preberi več 
 • Osemčlena pot joge

  Osemčlena pot joge

  Joga je sestavljena iz osmih korakov. Pri vadbi joge vstopamo skozi vrata, ki jim pravimo telo, orodje za to pa so asane. Vsak člen ima svoj globlji pomen, ki ga postopoma, korak za korakom osvojite v času jogijske prakse.

  Preberi več 
 • Aerobne vaje

  Aerobne vaje

  Aerobne vaje krepijo vaše zdravje, saj izboljšujejo zmogljivost srca in pljuč ter izboljšujejo vaše počutje. Razmigajte svoje telo in dobro poskrbite zase z zabavnimi aerobnimi vadbami.

  Preberi več 
 • Pozdrav soncu

  Pozdrav soncu

  Pozdrav soncu je dinamično in tekoče zaporedje gibov oziroma položajev, ki blagodejno vplivajo na celotno telo. Vadba povečuje gibčnost, vzdržljivost, telesno moč ter razgiba celotno telo.

  Preberi več 
 • Umirite svoje misli z vadbo joge

  Umirite svoje misli z vadbo joge

  Odvrzite nekaj svoje težke »prtljage« in umirite svoje misli z jogo, ki je izvrsten trening za obvladovanje vsakršnih situacij in težav, s katerimi se srečujemo vsak dan. Ne pustite, da niste v ravnotežju na telesni kot tudi duševni ravni, saj slednje ni ravno znamenje dobrega počutja in predvsem zdravja.

  Preberi več 
 • Vadba za zdravo hrbtenico

  Vadba za zdravo hrbtenico

  Vas boli hrbet ali vrat? Se vam zdi, da vaša hrbtenica ni več tako prožna in gibljiva? Vadba za zdravo in gibljivo hrbtenico vam bo olajšala bolečine v hrbtu in vratu ter učinkovito okrepila mišice. Poskusite, ne bo vam žal.

  Preberi več 
 • PILATES - Popolna usklajenost duha, telesa in razuma

  PILATES - Popolna usklajenost duha, telesa in razuma

  Pilates je popolna telovadba, ki skrbi za vaše telo in um. Med pozitivne učinke sodijo boljša prožnost, skladnejša oblika in lepša drža telesa. Poleg tega pa vas bo vadba sprostila in zmanjšala posledice vsakdanjega stresa.

  Preberi več 
 • Sprostitvena vadba doma

  Sprostitvena vadba doma

  Ste prepričani, da lahko konkretno in kvalitetno vadbo izvajate samo v fitnes in vadbenih centrih? No, pa vselej ni tako! Največ lahko naredite sami doma! Odločanje za redno telesno vadbo pogosto iz nas privabi številne izgovore. Največkrat se srečujemo z izgovori zaradi pomanjkanja časa ali denarja, včasih pa, da le ne vemo kako začeti.

  Preberi več 

1–10 od 19

Stran:
 1. 1
 2. 2