V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vsak dan razkrijemo novo ponudbo, ki velja le 24 ur!

ADVENTNI KOLEDAR 2018

Vzglavnik Dobro jutro 57% ceneje še:
[banner_timer]
 

Športne superge Walkmaxx Maxxtone

-71%

Lahke športne superge, s katerimi bo vadba dosegla nov nivo intenzivnosti. Okrepili boste mišice vaše zadnjice, stegen in meč ter samozavestno pokazali svoje adute.

Izbran outlet model vam dostavimo na želen naslov, prevzem v poslovalnici ni možen.
Športne superge Walkmaxx Maxxtone

Redna cena: 49,90 €


Akcijska cena: 14,64 €

Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 11 62
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Lahke športne superge, s katerimi bo vadba dosegla nov nivo intenzivnosti. Okrepili boste mišice vaše zadnjice, stegen in meč ter samozavestno pokazali svoje adute.

Preberite več
Podroben opis

2 blazinici za mehko stopanje pri vsakem koraku

Čevlji Walkmaxx Maxxtone imajo na podplatu 2 mehki blazinici za blaženje vsakega prehojenega koraka in omogočajo naravno premikanje stopala.

Zaobljena oblika podplata stopalu nudi manjšo površino za stopanje od klasičnih čevljev – to pomeni, da telo vedno lovi ravnotežje v vseh smereh, kar posledično pomeni večjo vključenost posameznih mišic. Občutek je enak hoji ali teku brez obutve po mehkih tleh, kot sta trava ali pesek.

Občutite WALKMAXX učinek in preizkusite trenodvske čevlje te sezone!

Zasnovani so tako, da bodo spremenili vaše življenje s spreminjanjem vašega načina hoje

Posebna prednost čevljev Walkmaxx so njihovi posebej zaobljeni podplati, ki simulirajo hojo po mehkem pesku. Takoj po prvem koraku s temi čevlji boste občutili, kako se peta pogrezne proti tlom, vaše stopalo se bo zavrtelo naprej zaradi prenosa teže na središče in na koncu se boste odrinili s prsti. Ko boste obuli čevlje Maxxtone in začeli hoditi, boste dobesedno mislili, da hodite bosi po pesku.

Ta vrsta gibanja spodbuja naravno kotaleče gibanje, ki enakomerno porazdeli telesno težo, tako da prenese pritisk s stopal, sklepov, hrbta in bokov na mišice. S takim gibanjem boste učvrstili noge, zadnjico, hrbet in trebušne mišice.

Dokazano je, da je taka hoja najbolj zdrava, najnaravnejša in najprimernejša za našo zgradbo telesa. Poleg tega ima tudi druge koristne učinke na telo in zdravje.

Večja obremenitev mišic od običajne

S to vrsto hoje se dejavnost mišic v primerjavi z navadnimi čevlji opazno poveča. Med uporabo čevljev Walkmaxx Maxxtone boste občutili poseben vpliv na mišice hrbta, stegen in meč.

Več kot jih nosite, bolj očitni bodo rezultati.

Bodite aktivni s stilom v fitnes čevljih Maxxtone

Uživate v preživljanju časa na prostem v udobnih čevljih in bi radi ohranili eleganten, moden in ženski videz? Oblikujte svoje telo na najbolj moden način s čevlji Walkmaxx Maxxtone – revolucionarni čevlji za oblikovanje telesa za moden in učinkovit dejaven življenjski stil!

Revolucionarni čevlji za oblikovanje telesa za vitkejše telo in krepkejše mišice

Maxxtone združuje moden videz in dodaten vadbeni učinek; ti čevlji so bili razviti po principu Walkmaxx, vendar skrivajo še več. Skrivnost čevljev Maxxtone je v posebej izdelanem srednjem delu podplata z 2 aktivnima blazinicama iz materiala phylon, ki sta posebej narejeni za boljšo uravnoteženost telesa.

Naj se vaše noge počutijo svobodno in telo bolj uravnoteženo za več mišične aktivnosti

Te posebej izdelane blazinice lajšajo in blažijo vsak korak in omogočajo naravno premikanje stopala. Oblika stopala zahteva ravnotežje v vseh smereh in proizvaja povečano dejavnost posameznih mišic. Občutek je enak hoji ali teku brez obutve po mehkih tleh, kot sta trava ali pesek.

Poleg tega podplati z aktivnimi blazinicami zagotavljajo nizko in gibljivo površino za stopalo, kot pri navadnih čevljih. Ravnotežje boste učinkovito dosegli v vseh smereh. Zahvaljujoč temu poveča udejstvovanje vsake mišice ločeno.

Večja obremenitev mišic kot običajno!

Idealno za vsakodnevne sprehode, nakupe, fitnes

Če potrebujete mehko in udobno obutev za vsakodnevno uporabo, kot so sprehodi, nakupovanje, sprehajanje psa ... Potem so čevlji Maxxtone idealna izbira za vas.

Hodili boste vzravnano, vaša stopala in kolena bodo manj utrujena, poleg tega boste v glavnem čutili mišice v stegnih, saj jih boste krepili – s čevlji Walkmaxx lahko storite več za telo z vsakim korakom, ki ga prehodite.

Stilski in trendi čevlji za dodaten fitnes učinek pri vsaki uporabi

 • Opremljeni so z originalnim zaobljenim Walkmaxx podplatom.
 • 2 dodatni blazinici za mehek pristanek na vsakem koraku.
 • Tehnologija in koncept zasnovana v Nemčiji.
 • Več kot 4 miljoni zadovoljnih uporabnikov.

WALKMAXX Maxxtone čevlji so primerni za:

 • Za vse ženske, ki potrebujejo udobne čevlje za vsakodnevno uporabo.
 • Popolni so za sprehode po mestu, nakupih, za fitnes vadbo.
 • Za ljudi, ki si želijo več gibanja in izoblikovanih mišic.
 • Za ljudi z željo po boljši drži in postavi.
 • Za ženske, ki želijo svoj prosti čas preživeti v udobni in modni obutvi.

Čevlji Maxxtone so izdelani iz trpežnih in udobnih materialov

Sestava podplata temelji na principu Walkmaxx

 • Srednji del podplata je izdelan iz phylona za boljšo absorpcijo obremenitev
 • Nedrseča tekaška guma z majhno obrabo
 • Skrivnost Maxxtone – posebej izdelan podplat z aktivnimi blazinicami

Material

 • Zgornji del 50 % PU + 50 % PA
 • Notranja plast: 100 % PA
 • Zunanja plast 50 % guma + 50 % EVA
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Dodatne funkcije Inovativen podplat z aktivnim blaženjem udarcev
Material: podloga in vložek PA
Material: podplat EVA pena, Guma
Material: zgornji del PA, Tekstil
Razpoložljive barve roza/črna
Razpoložljive velikosti 36-41
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star