V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Hujšanje

1–10 od 56

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Pomladna dieta: V 7 korakih do lepše postave!

  Pomladna dieta: V 7 korakih do lepše postave!

  Pomlad je že pred vrati in z njo tudi bolj razgaljena telesa. Nič več se ne bomo mogli skrivati za debelimi plašči in puloverji. Vsi kilogrami, ki smo jih dobili čez zimo, bodo postavljeni na razstavo. Da se ne boste obremenjevali, vam ponujamo 7 rešitev, ki vam bodo korak na tehtnico olajšale.

  Ne lotite se hitrih diet, ki niso nikoli dolgotrajno uspešne. Že ime pove: hitra dieta, hitro dol in hitro zopet gor. Tu bomo razkrili nekaj trikov, ki ne povzročajo nevšečnosti, kot ostale diete, in se jih z lahkoto izvede.

  Preberi več 
 • Prigrizki in kalorije

  Prigrizki in kalorije

  Kadar se odločimo za hujšanje, imamo zlasti na začetku precejšnjo težavo – telo je vajeno velikih in slastnih obrokov, zdrava hrana pa nas pogosto pusti nepotešene.

  Preberi več 
 • Zdrava prehrana

  Zdrava prehrana

  Spanje je namenjeno tako počitku kot regeneraciji telesa, v današnjem stresnem življenjskem stilu pa ga marsikomu primanjkuje. Da bi bile ure spanca kar najbolj izkoriščene in bi se zjutraj prebudili polni energije, si lahko pomagamo tudi s pravilno izbiro prehrane pred spanjem. Telo namreč tudi ponoči potrebuje energijo, še bolj pa tiste hranilne snovi, ki mu pomagajo, da pride med spanjem do popolne obnove telesa in duha.

  Preberi več 
 • Kako obdržati fit telo čez celo poletje

  Kako obdržati fit telo čez celo poletje

  Ker so poletni meseci polni najrazličnejših dogajanj, se lahko hitro zgodi, da boste malce zanemarili svoje telo. Kako torej obdržati fit telo čez celo poletje?

  Preberi več 
 • Slastni recepti za raven trebušček (zmešančki)

  Slastni recepti za raven trebušček (zmešančki)

  Kot najbrž že veste, je za čvrsto, lepo oblikovano telo nujna kombinacija vadbe in primernega načina prehrane. Zato smo pripravili različne slastne recepte za zmešančke (smoothije), s katerimi boste lažje dosegli željene rezultate in na dolgi rok zaživeli bolj zdravo.

  Preberi več 
 • Slastni recepti za raven trebušček (lahke večerje)

  Slastni recepti za raven trebušček (lahke večerje)

  Kot najbrž že veste, je za čvrsto, lepo oblikovano telo nujna kombinacija vadbe in primernega načina prehrane. Zato smo pripravili različne slastne recepte za lahke večerje, s katerimi boste lažje dosegli željene rezultate in na dolgi rok zaživeli bolj zdravo.

  Preberi več 
 • Slastni recepti za raven trebušček (pred in po treningu)

  Slastni recepti za raven trebušček (pred in po treningu)

  Kot najbrž že veste, je za čvrsto, lepo oblikovano telo nujna kombinacija vadbe in primernega načina prehrane. Zato smo pripravili različne slastne recepte za pred in po treningu, s katerimi boste lažje dosegli željene rezultate in na dolgi rok zaživeli bolj zdravo.

  Preberi več 
 • Slastni recepti za raven trebušček (zajtrki)

  Slastni recepti za raven trebušček (zajtrki)

  Kot najbrž že veste, je za čvrsto, lepo oblikovano telo nujna kombinacija vadbe in primernega načina prehrane. Zato smo pripravili različne slastne recepte za zajtrke, s katerimi boste lažje dosegli željene rezultate in na dolgi rok zaživeli bolj zdravo.

  Preberi več 
 • Slastni recepti za raven trebušček (osnove)

  Slastni recepti za raven trebušček (osnove)

  Za začetek vam zaupamo nekaj splošnih nasvetov, ki vam bodo v pomoč in oporo za lažjo orientacijo znotraj različnih prehrambenih režimov, ki jih lahko zasledite vsak dan. Čeprav vam želimo samo najboljše, svetujemo, da jih upoštevajte po svoji presoji.

  Preberi več 
 • 3 najboljše detox diete glede na njihov namen

  3 najboljše detox diete glede na njihov namen

  Vsi vemo, da sta za razstrupljanje bistvenega pomena zdrava prehrana ter veliko gibanja, spremljati pa ju mora uživanje dovolj vode, a glede na to, iz kakšnega razloga se želite očistiti, se lahko odločite še za posebno dieto – ta bo očistila vaša prebavila, razmastila vaša jetra ali vam hkrati s čiščenjem pomagala izgubiti odvečne kilograme.

  Preberi več 

1–10 od 56

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6