V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Fitnes

81–90 od 91

 • Kako zgraditi domači fitnes kotiček v 4 preprostih korakih

  Kako zgraditi domači fitnes kotiček v 4 preprostih korakih

  Veliko ljudi raje telovadi doma kot pa v fitnesu, saj je pogosto ceneje in bolj udobno, omogoča pa tudi več svobode. Razmišljate, da bi se tudi vi pridružili tej skupini ljudi? Torej vas čaka gradnja majhnega fitnes kotička v svojem domu, mi pa vam bomo pri tem pomagali z nasveti v 4 preprostih korakih!
  Preberi več 
 • S pravo prehrano do še bolj učinkovite vadbe

  S pravo prehrano do še bolj učinkovite vadbe

  Zveni skoraj neverjetno, kajne – da bi hrana lahko še izboljšala učinek vadbe. Običajno je ravno nasprotno, ni res? A prava hrana ob pravem času lahko pomaga do še boljših rezultatov! Vas zanima, kaj, kako in kdaj jesti pred, med in po vadbi?

  Preberi več 
 • Vadba doma ali obisk fitnesa – kaj je boljše?

  Vadba doma ali obisk fitnesa – kaj je boljše?

  Vsi navdušenci nad fitnesom se sčasoma srečajo z večno dilemo – je boljše telovaditi kar doma ali pa v fitnes centru? Kot strokovnjaki za domačo fitnes opremo seveda verjamemo, da doma, vendar pa vam tega ni treba verjeti kar tako! Odločite se sami po pregledu prednosti in slabosti obeh možnosti ...

  Preberi več 
 • Najboljše fitnes vaje za vašo zadnjico

  Najboljše fitnes vaje za vašo zadnjico

  Včasih se zdi, da vaša zadnjica kljub številnim uram, preživetih v fitnes centru, ostaja povsem enaka. Morda je problem v tem, da izvajate napačne fitnes vaje. Z naslednjimi preprostimi vajami boste brez težav oblikovali svojo zadnjico in poskrbeli za popolno postavo.

  Preberi več 
 • 6 skrivnosti lepo oblikovanega trebuščka

  6 skrivnosti lepo oblikovanega trebuščka

  Oblikovanje trebušnih mišic je za marsikoga še zmeraj eden izmed največjih izzivov pri preoblikovanju postave. Kako je mogoče, da izgubljamo težo, tečemo, kolesarimo, trebušček pa še vedno ostaja. Naredimo po sto in sto trebušnjakov pa mišice še zmeraj niso lepo poudarjene na vseh mestih. Ste že slišali, da ''trebušnjaki nastajajo v kuhinji''? A se vam zdi, da ne gre tako preprosto? Dobra novica je, da je pravzaprav zelo preprosto, vendar se morate treniranja trebušnih mišic lotiti na pravilen način. Katere so osnovne stvari, ki jih morate poznati, majhne skrivnosti in triki, ki vam jih še nihče ni zaupal in kako najhitreje priti do rezultatov vam razkrivam v tem članku.

  Autor: Nives orešnik, presonal trainer

   

  Preberi več 
 • 9 najpogostejših napak pri vadbi (in kako jih odpraviti)

  9 najpogostejših napak pri vadbi (in kako jih odpraviti)

  Zagotovo ste jih zagrešili – čeprav menite, da ste izjemno izkušeni – in zaradi njih je vaša vsakdanja vadba manj učinkovita, bolj naporna in morda kdaj celo nevarna za vaše zdravje. Podrobno jih preučite: 9 najpogostejših napak pri vadbi z nasveti, kako jih odpraviti.
  Preberi več 
 • Ali lahko svoje pripomočke za fitnes uporabljate tudi na prostem?

  Ali lahko svoje pripomočke za fitnes uporabljate tudi na prostem?

  Pomlad je spet tu! Hura! Sicer bo sedaj ogromno priložnosti, da prosti čas preživite ob aktivnostih na prostem, vendar vas morda zanima, če lahko še vseeno kako izkoristite svoje fitnes pripomočke. Seveda jih lahko! Predstavljamo vam, kaj lahko uporabite in kako …

  Preberi več 
 • Kako lahko aktivnost prežene utrujenost

  Kako lahko aktivnost prežene utrujenost

  Najbrž je telesna aktivnost zadnja stvar, na katero pomislite, ko ste utrujeni. Številne študije pa dokazujejo, da fizična aktivnost pravzaprav dviguje energijo. Z redno vadbo izboljšamo delovanje srca, pljuč in mišic, te organi pa nam dajejo energijo za vse vrste aktivnosti. Vas zanima, zakaj in kako?
  Preberi več 
 • Kako se navdušiti nad jutranjo vadbo?

  Kako se navdušiti nad jutranjo vadbo?

  Tudi vi občudujete vse ljudi, ki zgodaj zjutraj v pisarno pridrvijo polni energije, saj so si še pred tem privoščili osvežilno jutranjo vadbo? Bi morda nekega dne celo radi postali eden izmed njih? Dobra novica je, da vam to lahko uspe brez solza, bolečine in trpljenja – v nadaljevanju vam predstavljamo, kako …
  Preberi več 
 • Kako vam lahko tehnologija EMS pomaga do boljše forme

  Kako vam lahko tehnologija EMS pomaga do boljše forme

  Elektrostimulacija mišic (EMS) je inovativna tehnologija, ki za sprožanje krčenja mišic uporablja električne impulze. Sliši se čudovito, ni kaj, vendar se najbrž sprašujete, kako vam lahko vse to pomaga do boljše forme. Predstavljamo vam 9 prednosti EMS, zaradi katerih bo ta kmalu postala vaša najboljša prijateljica pri vadbi …

  Preberi več 

81–90 od 91