V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Fitnes

41–50 od 91

 • Najboljše fitnes vaje za vaše roke

  Najboljše fitnes vaje za vaše roke

  Se že nekaj časa ukvarjate z redno telesno vadbo in ste načeloma zadovoljni s svojo formo, vendar pa si želite še nekoliko bolj okrepiti svoje roke? Če boste izbrali prave fitnes vaje za roke, to ne bo problem; že čez nekaj tednov boste opazili prve rezultate, ki bodo zagotovo pritegnili kak pogled nasprotnega spola.

  Preberi več 
 • Idealne naprave za hujšanje v domačem fitnesu

  Idealne naprave za hujšanje v domačem fitnesu

  Si tudi vi želite izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, ki ste jih pridobili v zimskem času? Fitnes naprave za vadbo doma so odlična rešitev za učinkovito hujšanje!

  Preberi več 
 • Hujšanje v domačem fitnesu

  Hujšanje v domačem fitnesu

  Ali ste vedeli, da večina ljudi kupi naprave za domačo vadbo ravno zato, da bi shujšali? Če ste tudi vi takšni, smo za vas pripravili kratek vodič o hujšanju v domačem fitnesu.

  Preberi več 
 • Hujšanje s pomočjo tekalne steze

  Hujšanje s pomočjo tekalne steze

  Je bil praznični čas tudi za vas in vašo postavo zelo naporen? Pri hujšanju si lahko pomagate z odličnim pripomočkom za domačo vadbo – tekalno stezo!

  Preberi več 
 • Kako pravilno uporabljati tekalno stezo

  Kako pravilno uporabljati tekalno stezo

  Ali tudi vi skrbite za svoje zdravje in fizično kondicijo s pomočjo tekalne steze? Pa ste prepričani, da tekalno stezo uporabljate na pravilen način?

  Preberi več 
 • Tekalna steza proti teku v naravi

  Tekalna steza proti teku v naravi

  Tek v naravi je običajno prva izbira večine rekreativnih tekačev, saj omogoča bolj pristno izkušnjo na svežem zraku. Kljub temu pa imajo tekalne steze nekaj očitnih prednosti pred običajnim tekom na prostem.

  Preberi več 
 • Najbolj učinkovita vadba na tekalni stezi

  Najbolj učinkovita vadba na tekalni stezi

  Vsi vemo, da je vadba na tekalni stezi zelo dobra alternativa teku v naravi, sploh v hladnejšem delu leta. Kako pa lahko ob uporabi tekalne steze dosežete maksimalne pozitivne učinke?

  Preberi več 
 • Največje napake pri uporabi fitnes naprave: Tekaški trak

  Največje napake pri uporabi fitnes naprave: Tekaški trak

  Tekaški trak spada med najbolj priljubljene fitnes naprave; v jesenskih in zimskih dneh, ko vreme res ni naklonjeno teku na prostem, poleg tega pa nas že sredi dneva preseneti tema, je lahko ravno tekaški trak tisti, ki nam pomaga ohranjati dobro formo. Morda se vam zdi, da pri njegovi uporabi ni nič nerazumljivega: skočite nanj in tečete. A tako kot vse fitnes naprave ima tudi tekaški trak nekatere zakonitosti, ki bi jih morali poznati, še preden ga začnete uporabljati.

  Preberi več 
 • 5 najmočnejših motivacijskih dejavnikov za vadbo

  5 najmočnejših motivacijskih dejavnikov za vadbo

  Ste tudi vi med tistimi, ki se vsako leto vpišejo v fitnes, kupijo celoletno karto – nato pa po nekaj tednih obupajo? Niste edini; redna vadba vsekakor ni preprosta stvar, zahteva namreč veliko vztrajnosti, odrekanja in motivacije. Ravno motivacija je tista, ki nas kmalu zapusti, zato je pomembno, da se jo naučimo ohraniti. In kateri so tisti dejavniki, ki najmočneje vplivajo na motivacijo?

  Preberi več 
 • Steper - odličen pripomoček za jesensko vadbo

  Steper - odličen pripomoček za jesensko vadbo

  Prav gotovo ste že pomislili, kako boste tudi v letošnji jeseni ostali aktivni in poskrbeli za redno telesno vadbo. Pri tem vam lahko zelo pomaga uporaba steperja, saj gre za zelo učinkovito napravo, s pomočjo katere boste hitro okrepili telo in izboljšali svoje počutje.

  Preberi več 

41–50 od 91