V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Dobrodošli v svet PRIMA ugodnosti

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo dodali še ekskluzivne ponudbe naših partnerjev. Preverite, kakšne ugodnosti vam pripadajo glede na vaše članstvo in jih izkoristite še danes.
Ponudbe koristite neposredno pri izbranih partnerjih, in sicer tako, da vpišete ali jim poveste vašo osebno promocijsko kodo, ki ste jo prejeli.
Za več informacij pokličite 08 200 91 91, za pomoč pri oddaji naročila pa se obrnite na ponudnika.

Ponudbe za Exclusive člane kluba Club 5*

Ponudbe za PREMIUM člane Club 5*

Spoznajte Club 5*, članstvo z ekskluzivnimi ugodnostmi in prihranki

Bi radi kupovali ceneje, z ekskluzivnimi popusti? Bi radi prihranili pri vsakem nakupu in bili deležni posebnih ugodnosti? Postanite Club 5* član in kupujte s prihranki preko naše spletne strani, brezplačne telefonske številke in v naših prodajalnah.

Na voljo več kot 1000 izdelkov

Le Club 5* člani lahko ceneje ter po ekskluzivnih cenah kupujejo izdelke blagovnih znamk Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus in Wellneo. Zagotavljamo vam najnižje klubske cene v Sloveniji, sveže popuste in privlačna darila.

Izkoristite ugodnosti in koristite popuste takoj

Ker je Club 5* članstvo plačljivo vam omogoča takojšnje koriščenje popustov. Takoj ob včlanitvi lahko uživate v prednostih in ugodnostih članstva, ne da bi pred tem morali zbirati nalepke ali točke zvestobe.

Naše poslovalnice so ponovno ODPRTE.

Delovni čas preverite TUKAJ.