V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Moški zimski škornji z zaščito proti zdrsom Walkmaxx Fit

Photo
Video

Walkmaxx moški zimski škornji z zaščito proti zdrsom so odlična izbira za vse, ki želijo ostati aktivni tudi pozimi ter preživeti čas na prostem kljub neugodnim vremenskim razmeram.

 • Sistem proti zdrsom OC zagotavlja odlično stabilnost in oprijem tudi na ledeni površini, zato bo vaš korak vedno varen.
 • Vodoodporni materiali v zgornjem delu čevlja bodo vaše noge ohranjali suhe.
 • Čevlji so obloženi z umetnim krznom, ki zagotavlja dodatno toplino tudi v najhladnejših dneh, zato boste lahko preživeli več časa na prostem.

 

Moški zimski škornji z zaščito proti zdrsom Walkmaxx Fit
Od 119,90 € Navzgor od
59,90 € Klub 5*
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 11 62
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Walkmaxx moški zimski škornji z zaščito proti zdrsom so odlična izbira za vse, ki želijo ostati aktivni tudi pozimi ter preživeti čas na prostem kljub neugodnim vremenskim razmeram.

 • Sistem proti zdrsom OC zagotavlja odlično stabilnost in oprijem tudi na ledeni površini, zato bo vaš korak vedno varen.
 • Vodoodporni materiali v zgornjem delu čevlja bodo vaše noge ohranjali suhe.
 • Čevlji so obloženi z umetnim krznom, ki zagotavlja dodatno toplino tudi v najhladnejših dneh, zato boste lahko preživeli več časa na prostem.

 

Preberite več
Podroben opis

Ostanite suhi in aktivni v vseh vremenskih razmerah

Walkmaxx moški zimski škornji z zaščito proti zdrsom so odlična izbira za vse, ki želijo ostati aktivni tudi pozimi ter preživeti čas na prostem kljub neugodnim vremenskim razmeram.

 • Sistem proti zdrsom OC zagotavlja odlično stabilnost in oprijem tudi na ledeni površini, zato bo vaš korak vedno varen.
 • Vodoodporni materiali v zgornjem delu čevlja bodo vaše noge ohranjali suhe.
 • Čevlji so obloženi z umetnim krznom, ki zagotavlja dodatno toplino tudi v najhladnejših dneh, zato boste lahko preživeli več časa na prostem

Vsestranski čevlji za vse zimske razmere in aktivnosti

Walkmaxx zimski škornji z zaščito proti zdrsom so izjemno trpežni in vsestranski, zato so primerni za uporabo v vseh vrstah zimskega vremena. Zvesti so Walkmaxxovi tradiciji, zato poskrbijo za pravilen položaj stopala in čvrst oprijem gležnja, kar zagotavlja maksimalno stabilnost in zaščito.

Obutev je tehnološko napredna in stilsko oblikovana ter odporna na vodo, veter in mraz, zato vam omogoča brezskrbno in lahkotno gibanje po vseh zimskih površinah.

Še dodaten plus je, da imajo čevlji praktične velkro ježke, zato so preprosti za uporabo.

Inovativen sistem proti zdrsom OC® Tipper poskrbi za varen korak na poledenelih površinah

Skrivnost močnega oprijema in izboljšane stabilnosti se skriva v inovativnem sistemu proti zdrsom OC® Tipper, ki ga s pomočjo dodatnega ključa zlahka prestavljate med dvema nastavitvama.

Sistem proti zdrsom ima dve poziciji, OPRIJEM in BREZ OPRIJEMA, ki poskrbita za udobno in varno stopanje po ledenih površinah ter preprečujeta zdrse, obenem pa omogočata tudi hojo po običajnih tleh, ne da bi jih poškodovali.

Dodatna toplina v ekstremnih razmerah

Walkmaxx zimski škornji z zaščito proti zdrsom so preizkušeni, da izpolnjujejo vrhunske standarde in ohranjajo vaše noge prijetno tople v ekstremnih zimskih razmerah.

 • Podplat ima vgrajeno dodatno 5-milimetrsko plast izolacije za boljšo zaščito pred mrazom.
 • Zgornji del je izdelan iz zelo kakovostnega in vodoodpornega materiala Teflon, ki odbija vodo in je odporen na madeže.
 • Podloga iz materiala Klimatex je odporna na temperature vse do -25°C.

Termalna izolacija

Najlonski nastavek na predelu prstov

Notranji del podplata z obdelavo proti trganju

Sistem proti zdrsom

Sistem proti zdrsom Anti-Slip OC® Tipper System absorbira udarce in zagotavlja varen korak

Patentiran sistem proti zdrsom OC® Tipper System se, zahvaljujoč našemu inovativnemu sistemu zapenjanja in posebno oblikovanim podplatom, z dodatnim ključem zlahka prestavlja med dvema položajema.

Uporabite možnost OPRIJEM ob izjemno hladnih, ekstremnih in drsečih zimskih pogojih. Preklopite na možnost BREZ OPRIJEMA za običajne dnevne aktivnostih ob suhem vremenu. Prednost podplata s patentiranim sistemo OC:

 • Povečuje stabilnost in oprijem na poledenelih površinah.
 • Zagotavlja varen in udoben korak tudi v ekstremnih razmerah.
 • Omogoča brezskrbno hojo po vseh površinah.

Oprijem

Brez oprijema

Primerno za

Walkmaxx zimski škornji z zaščito proti zdrsom vam bodo zagotovili več časa na svežem zraku, kljub hladnemu vremenu. Zdaj vam ni treba tvegati, da bi na ledenih površinah morda padli, saj smo čevljem dodali sistem proti zdrsom, ki vam bo zagotovil varen in stabilen korak.

Čevlji so primerni za:

 • moške, ki na prostem uživajo tudi v hladnih dneh, a želijo varen in zanesljiv korak.
 • vsakogar, ki mora opravljati delo zunaj navkljub hladnim in ekstremnim razmeram.
 • vsakogar, ki želi ohraniti suha ter topla stopala, kljub mrazu in mokrem vremenu.
Tehnične specifikacije
Material: podplat EVA pena, Guma
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (American Express)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico American Express. V tem primeru vam nudimo plačilo od 2 do 6 obrokov.

Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star