V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Pomoč pri nakupu

Nakup izdelkov na Wellneo je povsem enostaven. Slediti morate 5 hitrim korakom:

  1. Izberite izdelek in ga dodajte v košarico s klikom na gumb 'Dodaj v košarico'
  2. V desnem zgornjem kotu kliknite na gumb 'Na blagajno'
  3. Za oddajo kontaktnih podatkov izberite med 'Nadaljuj kot gost' ali 'Registriraj se' in v obrazec vnesite svoje kontaktne podatke, ki jih potrebujemo za dostavo pošiljke
  4. Izberite metodo plačila
  5. Preglejte izdelke, ki ste jih dodali v košarico, in kontaktne podatke, ki ste nam jih posredovali, ter oddajte naročilo s klikom na gumb 'Oddajte naročilo'.

Naš tim vam bo z veseljem pomagal odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Na vsa sporočila odgovarjamo v enakem vrstnem redu, kot so nam bila poslana, in se nenehno trudimo, da odgovor prispe v vaš nabiralnik v najkrajšem možnem času . Vsa morebitna vprašanja nam lahko pošljete na info@wellneo.si.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi tudi na dveh telefonskih številkah, zato ne odlašajte in nas pokličite. Delovni čas centra za pomoč in svetovanje kupcem je od ponedeljka do petka, med 08:00 in 16:00 uro na tel. številki: 08 200 91 91. Delovni čas našega naročniškega oddelka pa je od ponedeljka do petka od 8:00 do 17:00 in med vikendom (tudi med prazniki) med 09:00 in 16:00 uro natel. številka 080 11 62.

V primeru reklamacije ali če potrebujete servis naprave nas lahko prav tako pokličite na 08 200 91 91 ali pa nam pišite na e-mail: reklamacije@studio-moderna.com.