V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Trak za komolec Pain Tronic

Photo
Video

Pain Tronic trak za komolec lajša bolečine v komolcu in stimulira regeneracijo poškodovanega tkiva. Primeren je za otrdel komolec, športne in mišične poškodbe ter nenehno mišično-skeletno bolečino.

Trak za komolec Pain Tronic
49,90 €
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 11 62
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Pain Tronic trak za komolec lajša bolečine v komolcu in stimulira regeneracijo poškodovanega tkiva. Primeren je za otrdel komolec, športne in mišične poškodbe ter nenehno mišično-skeletno bolečino.

Preberite več
Podroben opis

Odkrijte enkratne prednosti neinvazivne terapije, ki odpravlja bolečine v komolcu

Če trpite zaradi športnih poškodb ali pa se srečujete s kronično mišično bolečino v predelu komolca, boste zagotovo veseli inovativne terapije, ki brez uporabe zdravil odpravlja bolečine in s hitrim učinkovanjem regenerira poškodovano tkivo.

Preizkusite nežno mikrotokovno terapijo in se znebite tablet proti bolečinam

Wellneo Pain Tronic trak za komolec je inovativna, 2v1 rešitev za lajšanje bolečin, ki ne zahteva uporabe zdravil. Za delovanje uporablja najnovejšo in najmodernejšo mikrotokovno terapijo, ki poskrbi za:

 1. Učinkovito lajšanje bolečin in
 2. Regeneracijo tkiva

To doseže z oddajanjem nežnega električnega toka, podobnega tistemu, ki ga vaše telo proizvaja samo.

Do boljšega počutja kar doma

Najboljše od vsega je, da se s Pain Tronicom lahko izognete dragim programom rehabilitacije in si privoščite najboljšo možno terapijo za domačo uporabo.

Nežna terapija ne povzroča stranskih učinkov ali nelagodja

Nežna neinvazivna terapija ne povzroča stranskih učinkov ali nelagodja, zato je Wellneo Pain Tronic trak za komolec idealna izbira za tiste, ki trpijo za številnimi tegobami na področju komolca.

Sedaj lahko:

 • odpravite otrdelost komolca
 • olajšate nenehne ali občasne mišično-skeletne bolečine
 • pozdravite športne ali mišične poškodbe
 • odpravite mišične bolečine
 • obnovite degenerirano tkivo

Bolečino odpravi v njenem izvoru, ne poškoduje kožnega tkiva

Wellneo Pain Tronic deluje neposredno na vnetje, kjer vaše telo nima dovolj moči, da bi se pozdravilo. To pomeni, da Pain Tronic učinkovito odpravi bolečino v njenem izvoru.

Za razliko od obstoječih TENS metod, ki jih uporabljajo v bolnišnicah in rehabilitacijskih centrih ter ki uporabljajo precej močnejši električni tok, je mikrotokovna terapija izjemno nežna. To pomeni, da sploh ne boste čutili njenega delovanja.

In kar je najbolj pomembno, ne bo poškodovala vašega kožnega tkiva.

Tamás György, igralec tenisa

Obožujem Pain Tronic in všeč mi je, da je praktičen, absolutno nemoteč, neviden, lahek in neopazen.

Skrivnost Pain Tronica - to ni čudež, to je čista znanost

Vsak tip tkiva v vašem telesu ima svojo značilno električno frekvenco, ki jo lahko zmotijo poškodbe ali bolezni. Mikrotokovna terapija ponovno obnovi normalne frekvence znotraj celic, kar povzroči izjemno izboljšanje bolečin, vnetij in funkcionalnosti.

Mikrotokovna terapija uporablja, kot namiguje že beseda 'mikro', šibko raven elektrike, ki ne bo poškodovala vašega kožnega tkiva. Pravzaprav je tako nežna, da je sploh ne boste čutili. A mikrotokovna terapija lahko pod vašo kožo deluje neposredno na vašo bolečino in jo tako prežene.

Ker ta terapija imitira enak tok, kot ga vaše telo proizvaja samo, se ji vaše telo ne upira, tok pa lahko potuje po vaših obstoječih električnih poteh.

Tamás György, igralec tenisa

Mislil sem, da se bom moral odpovedati športu svojega življenja. Resnično nisem imel upanja, da obstaja rešitev. Izgubil sem upanje, da obstaja rešitev, nato pa mi je nekdo priporočil Pain Tronic. Kaj naj rečem, poglejte to!

Nekoč le v ordinaciji terapevta - zdaj pri vas doma

Wellneo Pain Tronic trak za komolec je razvil priročno rešitev za uporabo mikrotokovne terapije, ki ustreza današnjemu aktivnemu in natrpanemu življenjskemu tempu.

Trak je specifično oblikovan prav za del telesa, ki je najbolj prizadet zaradi bolečine. Dizajn, ki je trenutno v procesu pridobivanja patenta, omogoča, da trak objame področji na obeh straneh vira bolečine, in tako dopušča, da mikrotokovi stečejo prav skozi vir bolečine. Tok, ki omogoča neprekinjeno terapijo, poškodovani celici povrne kisik in hranila, obenem pa odstranjuje odpadne snovi in strupe, ki povzročajo bolečino.

Bálint Moliscs, fizioterapevt

Pain Tronic je učinkovit, ker tok, ki ima podobne značilnosti kot telesu lastna bioelektrična elektrika, celicam omogoča, da si povrnejo svoje prvotno energijsko stanje. Pain Tronic je učinkovit in enostaven za uporabo kjerkoli in kadarkoli, je udoben za nošenje pod oblačili, tudi med delom, in je izjemno ekonomičen.

Varen in enostaven za uporabo

 • Trakovi so primerni za večkratno uporabo. Trak lahko preprosto ovijete okoli svojega telesa in ga pritrdite s pomočjo priročnega pritiskača.
 • Pritrjena baterijska enota zdrži najmanj 4 mesece uporabe. Kadar traka ne uporabljate, vedno odstranite baterijsko enoto. Ko se baterija izprazni, jo preprosto zamenjajte z novo baterijo.
 • Ko je navlažen trak nameščen okoli bolečega območja, baterijska enota pa pritrjena, se tok prenaša preko posebnega prevodnega blaga na notranji strani traka in skozi središče bolečine.

Diskreten in lahek, neviden pod vašimi oblačili

Wellneo Pain Tronic trak a komolec je diskreten in lahek, zato je udoben za nošenje in neviden pod vašimi oblačili. Trak je primeren za večkratno uporabo in je enostaven za zapiranje s pomočjo priročnega pritiskača.

Upošteva vse varnostne standarde Evropske komisije

Wellneo Pain Tronic trak a komolec je medicinski pripomoček in je registriran v Evropski uniji.

Komplet vključuje baterijsko enoto in razpršilec

Komplet vsebuje 1x Wellneo Pain Tronic trak za komolec, 1x baterijsko enoto za pritrditev in 1x stekleničko z razpršilcem

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (American Express)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico American Express. V tem primeru vam nudimo plačilo od 2 do 6 obrokov.

Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star