V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

POPOLN PAKET ZA DOBRO POČUTJE IN ODLIČEN VIDEZ

V današnjem hitrem tempu življenja je še toliko bolj pomembno, da skrbimo za zdravje svojega telesa. Vaše zdravje, veselje in zadovoljstvo z osebnim videzom, je ključnega pomena za to, da znate v življenju tudi uživati.

Žal sodoben način življenja mnogokrat privede do frustracij, stresa, pomanjkanja spanca, slabih prehranjevalnih navad idr. Pri Wellneo se vsak dan znova trudimo, da za vas najdemo in zagotovimo nove rešitve, za lažji in prijetnejši vsak dan.

WELLNEO – VSE KAR POTREBUJETE ZA DOBRO POČUTJE, ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG IN SAMOZAVESTEN VIDEZ

Prepričani smo, da si vsak posameznik kroji svojo življenjsko pot. Naš cilj je, da individualnost in neodvisnost vsakega od vas še povečamo z odličnimi novimi rešitvami za bolj zdravo, samozavestno in prijetno življenje.

Večino dneva preživimo v sedečem položaju, kar škoduje zgradbi našega telesa, zato lahko že nekajminutna vadba izboljša našo vitalnost. S pomočjo inovativnih izdelkov Wellneo boste energijo in vitalnost svojega telesa lahko ohranjali enostavno in v udobju vašega doma.

Napredna sodobna tehnologija zdaj ponuja možnost, da svoj mladosten videz in telesno pripravljenost ohranjate na varen in prijeten način.

Prizadevamo si zagotoviti več kot le en izdelek; uživajte v celovitih rešitvah, strokovnih priporočilih in personalizirani podpori ekipe Wellneo.

NAŠE VREDNOTE

V dobi interneta so informacije lahko dostopne. Težava je le v tem, da je informacij pogosto preveč, zato je med temi, ki so resnične ali zavajajoče, težko razlikovati. Kot naše stranke, boste v celoti obveščeni o novostih na področjih lepote, telesne vadbe, wellnessa in hujšanja.

Z vsem znanjem, ki vam ga bomo redno posredovali, boste lahko tudi sami izbirali varne in prave odločitve za izboljšanje svojega počutja, s tem pa bomo gradili odnos med vami ter našo blagovno znamko Wellneo.

ZANAŠAMO SE NA ZNANOST

Vaš napredek in izboljšanje vašega počutja, nam je v največje zadovoljstvo. Za vas bomo razvili več kot 50 izdelkov, ki bodo podprti z znanostjo, številnimi testi ter raziskavami. Napredek, ki ga usmerjamo v razvoj, bo za vas ustvarjal vsak dan nove rešitve, ki vam bodo pisane na kožo.

TUKAJ SMO ZA VAS

Želimo vas spoznati, raziskati kaj vas navdušuje in motivira k temu, da dosegate svoje zastavljene cilje. Pišite nam in z nami delite svoja cenjena mnenja, ideje in predloge – tukaj smo za vas!

 

Vaša ekipa Wellneo