V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Dobrodošli v svet

V dandanašnjem podivjanem svetu je dobra skrb za telo izjemno pomembna, saj nam omogoča, da dohajamo današnji ekonomski življenjski slog. Prav vsi moramo biti zdravi, ne glede na našo starost ali spol. Če si želimo dobrega počutja in dovolj energije za vse vsakdanje opravke, moramo biti tudi fizično v dobri formi.

Za doseganje tega potrebujemo zdravo prehrano, zadostno količino spanja, pozitiven odnos, predvsem pa moramo poskrbeti za dovolj primerne vadbe. Telesna vadba ne le izboljša naše zdravje, pač pa je tudi izjemno učinkovita pri preprečevanju številnih stanj, ki lahko ogrozijo naše življenje. Poleg tega boste zaradi vadbe tudi videti bolje - mlajši, vitkejši in bolj fit. Sploh potrebujete še kak dodaten razlog?

Mi ga nismo. Ideja spletne trgovine z vadbeno opremo je bila v naših mislih že nekaj časa, septembra 2012 pa smo končno sprejeli odločitev. Čas je, da začnemo!

Lotili smo se dela, nekaj časa razmišljali in prišli na idejo, ki pooseblja živost, srečo in aktivnost, kar predstavlja tudi ime znamke: LIVE ACTIVE.

Telesna aktivnost & zdravje za vas in za vašo družino

Jeseni 2012 smo zavihali rokave in začeli graditi spletno stran s številnimi odličnimi vadbenimi pripomočki. Začeli smo v Sloveniji, nato pa kmalu odprli spletne trgovine v drugih evropskih državah.

Že od začetka je bilo jasno, da se bomo osredotočali na to, da ponujamo dobro kakovost ter opremo za vadbo, šport in preživljanje časa na prostem, ki ponuja odlično razmerje med kakovostjo in celo, ljudem, ki želijo postati fit in zdravi. Poleg naše ponudbe opreme želimo še:

  • Nuditi rešitve, ki vam pomagajo do bolj zdravega in bolj aktivnega življenjskega sloga
  • Ponujati vodstvo in nasvete lokalnih strokovnjakov in drugih uporabnikov na vseh območjih za podporo maloprodajnemu/nakupovalnemu okolju

Veseli smo, da imamo možnost, da ljudem vseh starosti, oblik in velikost ponujamo sredstva in motivacijo, da postanejo kar se da fit …

LiveActive ekipa samozavestno stoji za vsako akcijo, saj želimo in pričakujemo le najboljše.

LiveActive je rezultat odličnega timskega duha, združenega z veliko smeha; upamo, da bo radost zdravega življenja in športa našla pot tudi do vas.

Tukaj smo za vas!

Radi bi vas spoznali in ugotovili, kaj vas navdihuje, da vam bomo lažje pomagali doseči vaše cilje. Kaj pa mi? Če imate vprašanja o tem, kdo smo, za kaj se zavzemamo, kako nas lahko kontaktirate ali pa se pridružite naši ekipi, ste na pravem mestu. Veseli bomo, če se nam oglasite in z nami delite svoja mnenja, ideje in predloge - svoje delo opravljamo zaradi vas in vaše družine!

Vaša ekipa LiveActive