V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Gymbit Copper Fit Step Fx

Photo
Video
Gymbit Copper Fit Step FX je osebni trener na vašem zapestju, ki spremlja vaše korake, razdaljo in porabljene kalorije, obenem pa vas motivira in spodbuja, da vedno dosežete svoj vadbeni potencial. Zaslon obenem deluje tudi kot ura, ki jo lahko položite v žep ali pa pripnete s priročno sponko.
Gymbit Copper Fit Step Fx
24,90 €
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 11 62
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Možnosti plačila
Kratek opis
Gymbit Copper Fit Step FX je osebni trener na vašem zapestju, ki spremlja vaše korake, razdaljo in porabljene kalorije, obenem pa vas motivira in spodbuja, da vedno dosežete svoj vadbeni potencial. Zaslon obenem deluje tudi kot ura, ki jo lahko položite v žep ali pa pripnete s priročno sponko.
Preberite več
Podroben opis

Sledite svojemu napredku in maksimizirajte učinkovitost svojih aktivnosti

Ne glede na to, ali gre za število korakov, premagano razdaljo ali pokurjene kalorije, vas Gymbit Cooper Fit Step FX nikoli ne bo pustil na cedilu, ko boste želeli oceniti učinek svojih fizičnih aktivnosti.

KM

KALORIJE

KORAKI

339

Število pokurjenih kalorij

KORAKI

KM

KALORIJE

2

premagana razdalja v km

KALORIJE

KORAKI

KM

1251

število narejenih korakov

Številke na elegantnem zaslonu vam bodo povedale vse, kar morate vedeti o trenutni ravni aktivnosti in fizične kondicije ter vam ponudile dragocen vpogled v prihodnje možnosti za izboljšavo.

Sledite svojim aktivnostim brez dodatnega truda

Pohodništvo, tek, hoja po pisarni ali le hiter skok do trgovine - povsem vseeno je, kako preživljate svoj čas, saj Gymbit Cooper Fit Step FX sledi vašemu napredku med vsemi aktivnostmi, poleg tega pa se vsakič, ko naredite 10 korakov ali več, aktivira kar sam.

S svojim elegantnim dizajnom je primeren tako za moške kot tudi za ženske, zato je čas, da nehate iskati izgovore ter naredite prvi korak proti boljšemu zdravju in boljšemu počutju!

Prilagodljiv, zato ponuja dragocene in relevantne podatke

Gymbit Cooper Fit Step FX vam omogoča vnos vašega spola, starosti, višine, teže in dolžine koraka, kar izboljša natančnost izračunov o pokurjenih kalorijah in premagani razdalji. Triosni senzorji gibanja in prilagodljiv trak zagotavljajo natančnost in udobje, ki sta primerna tako za občasno rekreacijsko uporabo kot tudi za napredno nadziranje aktivnosti.

Gymbit Cooper Fit Step FX pa ni le natančen in izjemno uporaben monitor aktivnosti, pač pa prikazuje tudi čas in datum, zato ga lahko uporabljate kot običajno zapestno uro.

Z le enim pritiskom gumba do trenutnih podatkov o aktivnosti

Le en hiter pritisk gumba je dovolj, da zamenjate prikazni zaslon in si ogledate podatke o aktivnosti tekočega dne. Z vsakim pritiskom gumba lahko spremenite prikazane podatke: čas, datum, števec korakov, premagana razdalja, trenutne pokurjene kalorije, skupne pokurjene kalorije. Števec trenutnih pokurjenih kalorij lahko ponastavite in tako sledite vsaki posamezni vadbi.

Datum

ČASOVNE NASTAVITVE

Čas

Števec korakov

Skupne pokurjene kalorije

Razdalja

NASTAVITVE AKTIVNOSTI

Trenutno pokurjene kalorije

Spominska funkcija za sledenje napredku

Gymbit Cooper Fit Step FX ponuja tudi spominsko funkcijo, ki omogoča, da shranjujete in si ogledate svoj napredek skozi čas. Z daljšim pritisk na gumb lahko preprosto preklopite na pretekle podatke ter si tako ogledate pregled podatkov prejšnjega dne in prejšnjega tedna.

Enostaven za uporabo

Ne marate zapletenih tehnoloških igračk, ki za uporabo zahtevajo veliko znanja? Brez skrbi - Gymbit Cooper Fit Step FX je izjemno enostaven za uporabo. Za nastavitev podatkov in preklapljanje med zasloni se uporabljajo le 3 gumbi, zato je primeren tudi za ljudi, ki niso preveč naklonjeni sodobni tehnologiji. Ponuja praktičen in funkcionalen dizajn z zaslonom, ki je enostaven za branje, kar vam zagotavlja prijetno uporabo brez nepotrebnega stresa.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (American Express)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico American Express. V tem primeru vam nudimo plačilo od 2 do 6 obrokov.

Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star