Ta stran uporablja piškotke
S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši nakup, naprednejše funkcije in spletno analitiko. Ali dovolite nameščanje piškotkov na svojo napravo?
Dovolim uporabo piškotkov
Več informacij o piškotkih
tooltip after the triger
Pokličite brezplačno na: 080 27 73

Imate voprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Wellneo svetovalci.

x
WellneoImate vprašanje? Kliknite tukaj.

Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite:080 27 73

Za več informacij, pomoč ali nakup pokličite:

080 27 73

Zdravo življenje in lepota
Izračunajte z Wellneo-m!

Izračunaj svoj

ITM

Izračunaj svojo

idealno težo
Brezplačna e-revija o zdravem življenjskem slogu, lepoti, dietah, fitnesu...
Vse o zdravju, lepoti, fitnesu in najbolj vroče akcije!

Naročite se na e-revijo Wellneo in tedensko boste prejemali zanimive vsebine o zdravju, zdravi prehrani, prehranskih dopolnilih, lepoti in fitnesu ter vse ekskluzivne ponudbe.

Naročite se >
Varnost vaših podatkov je 100% zagotovljena!

S superhranili proti boleznim

Hrana obogatena s hranilnilnimi snovmi in vitamini je dobra za zdravje!

S superhranili proti boleznim

Zamisel o bogatenju hrane oziroma dodajanju hranilnih snovi hrani, v kateri te niso naravno prisotne, sploh ni nova. Že leta 1924 so soli začeli dodajati jod, kmalu zatem so mleku dodajali vitamin D in beli moki železo. Danes živilom dodajajo tudi druge vitamine in minerale, katerih naloga ni samo preprečevanje primanjkljaja hranilnih snovi, temveč dejavno preprečevanje nastanka bolezni.

Omega 3 maščobne kisline

So mogočno orožje proti boleznim srca, saj pomagajo zniževati krvni tlak, uravnavajo srčni utrip, pomembne za delovanje možganov in preprečujejo depresijo. V naravi jih najdemo v ribah in ribjem olju, nekatere pa vsebujejo tudi soja, repično olje, orehi in laneno seme. Danes z njimi bogatijo margarino, jajca, mleko, sir, jogurt, vaflje, kosmiče, krekerje in koruzni čips.

Fitosteroli

Preprečujejo absorpcijo holesterola v tankem črevesju. Majhne količine teh snovi naravno najdemo v oreščkih, oljih in izdelkih, danes pa jih dodajajo pomarančnem soku, siru, mleku, margarini, mandljem, piškotom in jogurtu.
 

Probiotiki

Uravnavajo delovanje prebavnega sistema, preprečujejo zaprtje, drisko in napihovanje. Žive, aktivne kulture ali »dobre« bakterije dodajajo hrani, da bi povečali njeno zdravilno vrednost, najdemo pa jih v jogurtu, kosmičih, napitkih, energetskih ploščicah, čokoladi in čaju.
 

Izvleček zelenega čaja

Mogočno orožje v boju z rakom, srčno-žilnimi boleznimi, kapjo in drugimi resnimi zdravstvenimi težavami. Z izvlečki iz zelenega čaja brez kofeina, ki vsebujejo mogočne antioksidante, imenovane katehini, bogatijo energetske ploščice, napitke, čokolado, piškote in sladoled.

Brezplačna e-revija o spanju, zdravju, lepoti, seksu ...
Vse o zdravju, lepoti, fitnesu in najbolj vroče akcije!

Naročite se na e-revijo Wellneo in tedensko boste prejemali zanimive vsebine o zdravju, zdravi prehrani, prehranskih dopolnilih, lepoti in fitnesu ter vse ekskluzivne ponudbe.

Naročite se >
Varnost vaših podatkov je 100% zagotovljena!
Priporočeni izdelki:

Informirani kozarci

Priznani informirani kozarci 2000 v novi preobleki. Sedaj še močnejši in z več informacijami skrbijo za vaše dobro počutje: rdeči za wellnes, zeleni za vitalnost in čiščenje telesa, modri za splošno boljše počutje.

Od 24,90 €

Več o izdelku >